Nemzetközi foci sport

Icardi távozott az Inter edzőtáborából

Egyre biztosabb, hogy távozik az argentin támadó.

A Serie A-ban szereplő Inter hivatalosan is bejelentette, hogy a klub argentin támadója, Mauro Icardi távozott a csapat edzőtáborából.

A milánóiak közleményéből kiderül, hogy a csatár nem csak a csapat luganói edzőtáborát hagyta el, hanem a gárda ázsiai túráját is kihagyja. A felek közös megegyezéssel döntöttek így, Icardi Milánóban külön folytatja a felkészülést.

Messi a földi paradicsomban tölti pihenőjét
Az argentin zseni tengerparti családi fotóval robbantotta a cukiságbombát.

Egyértelműnek tűnik tehát, hogy a nyár elején kinevezett vezetőedző, Antonio Conte nem számol a 26 éves támadóval, a klub pedig szeretné értékesíteni a játékost, akit korábban a Juventusszal boronáltak össze, de a legfrissebb hírek szerint a Napoli is szerződtetné. Icardi szerződése 2021-ig érvényes, piaci értékét pedig 80 millió euróra becsüli a Transfermarkt.

Kiemelt kép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!