Nemzetközi foci sport

Gigafizetéssel csábítja Icardit a Napoli

Évente 10 millió eurót tehetne zsebre.

Az olasz sportnapilap, a Corriere dello Sport a címlapján hozza, hogy a Napoli meg akarja szerezni az Intertől szinte biztosan távozó Mauro Icardi aláírását. 

Az Inter új vezetőedzője, Antonio Conte a hírek szerint nem számít a csatárra, a nápolyi klub elnöke, Aurelio De Laurentiis pedig mega fizetéssel csábítja az argentin gólvágót, évente 10 millió eurót fizetne neki, ami klubrekordot jelentene a Napolinál. Icardit az elmúlt időszakban a Juventusszal is szóba hozták, a nápolyiak ezért akarják csúcsfizetéssel magukhoz édesgetni a balhés támadót, aki az elmúlt szezont 17 góllal zárta.

Kiemelt kép: GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!