Nemzetközi foci sport

Óriási kamu, hogy Griezmann kevesebb pénzért megy a Barcába

Számháború.

Noha a korábbi hírek arról szóltak, hogy Antoine Griezmann hajlandó engedni a fizetési igényeiből annak érdekében, hogy Barcelonába igazoljon, úgy tűnik, ez közel sincs így. A Marca című lap szerint ugyanis a világbajnok támadó francia ügyvédje pazar feltételeket harcolt ki: az ötéves megállapodása alatt nettó 18, 18, 21, 23 és 25 millió eurót keres majd.

Vagyis amennyiben kitölti a szerződését, összesen 105 millió eurót, vagyis csaknem 34 milliárd forintot tesz zsebre. A 21 milliós éves átlag (amely pontosan annyi, amennyit az Atlético Madrid utalt neki az utóbbi évben)

  • 6.7 milliárd forintot jelent,
  • ez havonta 563 millió, azaz Griezmann
  • napi 18.5 millióért,
  • óránként 772 ezerért futballozhat az FC Barcelonában.

Kiemelt kép: AFP/FRANCK FIFE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!