Magyar foci sport

Lanzafame orvosi vizsgálaton Olaszországban

Az egyik torinói fizioterápiai központban vizsgálják a térdét.

Csak remélni lehet, hogy nincs nagy baj Davide Lanzafaméval, aki Instagram-sztoriban számolt be a csütörtöki, torinói látogatásáról: a Ferencváros olasz csatárának jobb térdét egy fizioterápiai központban (Galileo 18) vizsgálják.

Az nem derül ki, hogy végződött az orvosi, mindenesetre valószínűsíthető, hogy Lanzafame kihagyja a csütörtöki tesztmeccset (18.00, Mouscron, belga) a magyar bajnok ausztriai edzőtáborában. Mint ismert, az FTC-re jövő szerdán BL-selejtező vár a bolgár Ludogorec ellen.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Davide Lanzafame térdét vizsgálták Torinóban. Fotó: Instagram/Lanzafame

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!