Nemzetközi foci sport

Negyedosztályba száműzték Balogh Norbert klubját

Mi lesz a magyar légiós sorsa?

Az olasz szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy a negyedosztályba sorolta vissza a legutóbbi idénybe Serie B-ben szereplő Palermo együttesét. Balogh Norbert klubját az adminisztratív kötelességek teljesítésének elmaradása miatt sorolják vissza – áll a hivatalos közleményben.

A szicíliai csapat már korábban is bajba került, néhány hónapja pénzügyi szabálytalanságok miatt a harmadosztályba sorolta vissza az FIGC, de akkor a szövetség fellebbviteli bizottsága enyhített a büntetésen, 20 pontot vont le a gárdától, amely így a 11. helyen zárta a másodosztályt. A Palermo magyar légiósa, Balogh Norbert az előző idényt a ciprusi APOEL-nél töltötte kölcsönben, a friss hírek szerint magyar topcsapathoz igazolhat.

Kiemelt kép: Francesco Pecoraro/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!