Nemzetközi foci sport

Az Ajax hivatalos közleményben jelezte: De Ligt nem utazott el az edzőtáborba

Negyvennyolc órán belül bejelenheti a Juventus.

Úgy tűnik, hogy hamarosan tényleg pont kerülhet a nyár legjobban várt transzferének a végére, ugyanis eldőlni látszik Matthijs de Ligt sorsa: az Ajax hivatalos közleményben jelezte, hogy a 19 éves csapatkapitány egy “lehetséges transzfer” miatt nem utazott el a csapat ausztriai edzőtáborába.

Ibra csúcsra járatta az egóját
Azért, persze imádjuk.

Holland és olasz sajtóhírek szerint az ügy hátterében az áll, hogy az Ajax megegyezett a Juventus csapatával, amely 70 millió eurót fizet a korábban Barcelonával is összeboronált fiatal középhátvéd játékjogáért. A beszámolók alapján De Ligt 48 órán belül megérkezik Torinóba, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon és aláírja ötéves szerződését, mellyel szezononként 12 millió eurót tehet majd zsebre.

Kiemelt kép: EMMANUEL DUNAND / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!