Nemzetközi foci sport

Nagy az öröm: megtalálták Sturridge ellopott kutyáját

Megnyugodhat az angol focista, aki 20 ezer font nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Kedden megírtuk: a Liverpool lejáró szerződésű támadója, Daniel Sturridge érzelmes Instagram-videóban szeretné visszakapni Lucci nevű kutyáját, miután a háziállatot elrabolták a Los Angeles-i otthonából.

A 29 éves angol csatár a felvételen elmondta, hogy rengeteg pénzt fizet annak, aki visszajuttatja a Szibériai Husky és a Pomerániai törpespicc keverék kutyáját.

Úgy tűnik, hogy a “könyörgés” és a 20 ezer fontos nyomravezetői díj sokat számított, ugyanis a brit sajtó ma már arról számolt be, hogy Luccit megtalálták. A hírt a Los Angeles-i rendőrség is megerősítette, így a focista simogathatja és játszhat a kis házi kedvencével.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!