Nemzetközi foci sport

Ellopott kutyájáért könyörög Daniel Sturridge

Milliókat fizetne.

Daniel Sturridge több videót tett közzé az Instagram-oldalán, melyben megmutatja a Los Angeles-i házát, ahova betörtek. A Liverpooltól távozó 29 esztendős angol válogatott csatár drámai beszámolója szerint két-három táska mellett Lucci kutyáját is elvitték.

Sturridge szinte könyörög, hogy hozzák vissza a család kedvencét – ha nem tévedünk, fajtáját tekintve a Szibériai Husky és a Pomerániai törpespicc keveréke –, mint mondja, rengeteg pénzt, húsz-harmincezer dollárt is hajlandó fizetni a tündéri ebért.

Kiemelt kép: instagram/luccidapoochie

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!