Nemzetközi foci sport

Neymar nem jelent meg a PSG edzésén

Közleményt adott ki hétfőn a PSG, amiben azt írták, hogy

Neymar nem jelent meg a párizsiak nyári szünet utáni első edzésén.

Pedig a klub és a brazil korábban megegyeztek abban, hogy hétfőn visszatér a játékos. A Paris Saint-Germain sajnálja a történteket és „megteszik a szükséges lépéseket”, ez utóbbit nem részletezték.

A világrekordot jelentő 222 millió euróért igazolt Neymar 2017-ben érkezett, a 27 éves játékos 58 mérkőzésen 51 gólt és 29 gólpasszt jegyzett eddig a párizsiaknál. Két bajnoki címet és további három kupagyőzelmet ünnepelt eddig a csapattal, viszont erősen tartja magát a hír, hogy visszatérne a Barcelonába. Neymar májusban hazatért Brazíliába, viszont ki kellett hagynia a hazai rendezésű Copa Américát sérülés miatt. A brazilok Perut győzték le a döntőben, Neymar is ott volt a Maracana lelátóján.

Frissítünk!

A közleményre reagálva Neymar édesapja Rio de Janeiróban azt nyilatkozta a Fox Sports televíziónak: a PSG-nél jól tudták, hogy a fia nem lesz ott a nyári felkészülés első napján. Elmondása szerint a csatár a Neymar Intézet elnevezésű jótékonysági szervezet vezetőjeként tevékenykedik ezekben a napokban, a programja egy évre ismert és tervezett, elhalasztani nem lehetett. Hozzátette, a francia fővárosba jövő hétfőn tér vissza.

Nyitókép: Xavier Laine/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!