Nemzetközi foci sport

Kedden érkezik orvosira a Juventus legújabb igazolása

Sajtóhírek szerint 15-20 millió euró körüli összeget fizet a Juve a Genoának Cristian Romero játékjogáért.

A Sky Sports Italia értesülései szerint kedden orvosi vizsgálatra érkezik a Juventushoz a Genoa 21 éves belső védője, Cristian Romero

A sajtóhírek alapján a torinói klub 15-20 millió euró körüli összeget fizet az argentin hátvédért, aki el sem utazott a Genoa ausztriai edzőtáborába. A játékos azonban valószínűleg nem marad sokáig Torinóban, ugyanis a Juve a hírek szerint kölcsönadja a szintén Serie A-ban szereplő Atalanta együttesének, hogy még több tapasztalatot szerezzen.

A fiatal játékos tavaly nyáron az argentin Belgrano együttesétől igazolt Genovába 1.65 millió euróért, az olasz élvonal előző idényében 27 bajnokin lépett pályára.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!