Nemzetközi foci sport

Ütötte a kispadot és feldöntötte a VAR-berendezést a kiállított brazil sztár

Rendesen elgurult Gabriel Jesús gyógyszere.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Copa América-döntőn kiállított brazil támadó, Gabriel Jesús a piros lapja után elsírta magát az öltözőfolyosón. A fináléban gólpasszt jegyző és gólt is szerző csatárnak már a sírás előtt pedig igencsak feldúltan viselkedett: olyan mérges volt a piros lap miatt, hogy beleütött egy nagyot a játékvezetők kispadjába, majd a pálya szélén található VAR-berendezést is feldöntötte. Íme!

Gigafizetésért szerződött Kínába a válogatott támadó
Stephan El Shaarawy nyolcszor több pénzért futballozhat, mint az AS Románál.

View this post on Instagram

@dejesusoficial 🆚 VAR

A post shared by Football Soccer Futbol (@bestoffootball) on

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!