Nemzetközi foci sport

Bejelentették Martin Ödegaard új csapatát

Realból Realba: irány San Sebastián.

Pörögnek az események Madridban és a LaLigában. A Real előbb Sergio Reguilón kapcsán adott ki hivatalos közleményt, majd Martin Ödegaard ügyében szolgált újdonsággal.

A norvég csodagyerekről már egy hete is írtunk, és az akkori sajtóhírek igaznak bizonyultak – a húszesztendős futballista visszatér Spanyolországba, jövő nyárig a Real Sociedad alkalmazásában áll majd, kölcsönben.

Noha nemrég még arról volt szó, hogy lecsap rá a Bayer Leverkusen, Ödegaard San Sebastiánba került. Mint ismert, a játékos egyelőre nem tudott gyökeret verni Madridban, így a Real folyamatosan kölcsönadja: játszott a Heerenveenben, valamint az ugyancsak holland Vitesse-ben.

Kiemelt kép: JOSE BRETON / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!