Nemzetközi foci sport

Lemond spanyol játékosáról a Real Madrid

A következő idényben Sevilla lesz Reguilón állomáshelye.

A Sevilla a hivatalos csatornáin jelentette be, hogy egy évre megszerezte Sergio Reguilónt, a Real Madrid ifjú hátvédjét. A 22 esztendős, spanyol korosztályos válogatott játékos kölcsönbe érkezik, az andalúziaiak hiába igyekeztek, vételi opciót nem sikerült a megállapodásba rögzíteni.

Reguilón – akit korábban a Logronésnek adtak kölcsön a fővárosiak – 14 bajnoki mérkőzésen kapott szerepet az előző évadban.

Kiemelt kép: sevillafc.es

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!