Nemzetközi foci sport

Az Arsenal ajánlatot tett a Real Madrid szélsőjéért?

Lucas Vázquez az Ágyúsok célpontja.

Az AS beszámolója szerint az Arsenal ajánlatot tett a Real Madridnak Lucas Vázquez játékjogáért. Az értesülések alapján a londoni klub 32 plusz 3 millió eurót kínált a királyi gárdának a 28 éves szélsőért. 

A blancók állítólag elfogadták az ajánlatot a saját nevelésű játékosukért, az átigazolást pedig még azelőtt véglegesíthetik, hogy a Real Madrid hétfőn elindul tengerentúli túrájára. A kilencszeres spanyol válogatott, háromszoros BL-győztes Vázquez az előző idényben 47 tétmeccsen 5 gólig és 4 gólpasszig jutott.

Kiemelt kép: Jose Breton / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!