Nemzetközi foci sport

Nagyszerű csatárt igazolt a Leicester City

Ayoze Pérez öt év után intett búcsút a Newcastle-nek.

Rutinos Premier League-futballistával erősített a Leicester City, amely csütörtökön jelentette be, hogy megállapodott Ayoze Pérezzel. A 25 esztendős spanyol csatár öt idényt húzott le a Newcastle Unitedben, a legutóbbi PL-szezonban 37 mérkőzésen 12 gólt szerzett.

Sajtóhírek szerint a három évvel ezelőtti angol bajnok harmincmillió fontot fizetett a tenerifei születésű labdarúgóért.

Kiemelt kép: Twitter/Leicester City

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!