Nemzetközi foci sport

Messiék kiesése után hatoldalas levélben kezdett el bírózni Argentína

Az argentin labdarúgó-szövetség (AFA) hivatalos panaszt tett a dél-amerikai szövetségnél a brazil csapat elleni Copa America-elődöntőn tapasztalt bíráskodás miatt. Az AFA álláspontja szerint a magyar idő szerint szerda hajnali találkozót vezető ecuadori Roddy Zambrano döntései

egyértelműen sújtották az argentin együttest.

A hatoldalas levélben az argentinok nehezményezik, hogy a bíró a vitás eseteknél nem vette igénybe a videobíró segítségét, ráadásul meglátásuk szerint több ilyennél nekik kellett volna büntetőt rúgniuk.

Lionel Messi, valamint a szövetségi kapitány Lionel Scaloni a találkozó után azonnal nemtetszésének adott hangot a játékvezető tevékenységével kapcsolatban.

A brazilok 2-0-ra nyerték az összecsapást, és a vasárnapi fináléban Peru együttesével találkoznak majd.

Nyitókép: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!