Nemzetközi foci sport

Messi durva szavakat használva kritizálta a Copa-elődöntő játékvezetőit

Kiakadt az argentin, aki a VAR-t is hiányolta.

A brazilok 2-0-ra legyőzték Argentínát a Copa América magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett elődöntőjében, így Lionel Messiék ezúttal is trófea nélkül maradnak. Az argentin klasszis a mérkőzés után hevesen bírálta a játékvezetőket, szerinte ugyanis több esetben is rossz döntéssel sújtották a csapatát.

Nem voltak jobbak a brazilok. Korán a kapunkba találtak, a második gól pedig egy olyan szituációból jött, aminél Agüerónak kellett volna tizenegyest kapnia

– emelte ki Messi az itt látható jelenetet a yahoo.com által idézett meccs utáni nyilatkozatában.

A játékvezetők sok szar ítéletet hoztak, de egyszer sem kérték ki a VAR-t, ami felfoghatatlan. Végig ez ment a meccs során. Az első kontaktoknál máris a braziloknak ítéltek, ez a szarakodás pedig teljesen kizökkentett minket. Nem magunkat mentegetem, de vissza kell néznünk ezeket a dolgokat, elemezni kell, és remélem, a CONMEBOL tesz valamit az ügyben.

Az argentinok a fent említett Agüero-eset mellett a Nicolás Otamendi ellen elkövetett szabálytalanság miatt is hevesen reklamáltak, véleményük szerint Arthur ellen is büntetőt kellet volna ítélni:

Copa América, elődöntő

Brazília–Argentína 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Gabriel Jesus (19.), Firmino (71).

 

Később:
Csütörtök, 2.30: Chile–Peru

Kiemelt kép: Marcello Zambrana/AGIF/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!