Nemzetközi foci sport

Messi nem mondja le a válogatottságot

A továbbiakban is segíteni akarja a nemzeti együttest.

Nem vonul vissza az argentin labdarúgó-válogatottból az ötszörös aranylabdás Lionel Messi, aki a brazilokkal szemben elveszített Copa America-elődöntő után kijelentette, hogy a továbbiakban is segíteni akarja a nemzeti csapatot.

Egy új csapat kialakulása van a láthatáron

– nyilatkozta a 32 éves futballista, aki reméli, hogy az argentin szurkolók látták, az együttes mennyire sokat tett a sikerért a dél-amerikai kontinensbajnokságon.

Abban reménykedem, hogy tiszteletet és nem kritikát kapunk majd a drukkereinktől.Békén kellene hagyniuk a csapatot, hogy nyugodtan fejlődhessen

– mondta Messi.

A Barcelona sztárja kijelentette, hogy nagyon jó viszonyban van a többi játékossal, és ha bármilyen módon segíteni tudja a válogatottat, akkor meg is fogja tenni.

Ez egy kiváló társaság, amely egyre jobb lesz, és ha én csatlakozhatok hozzájuk, akkor itt leszek

– cáfolta a visszavonulásával kapcsolatos pletykákat Messi.

A támadó klubszinten mindent megnyert már a Barcelonával, az argentin válogatottal azonban még egyetlen trófeát sem szerzett. A 2016-os Copa America után lemondta a szereplést a nemzeti csapatban, de aztán a tavalyi, oroszországi világbajnokságon visszatért az együttesbe. Argentína jövőre Kolumbiával közösen rendez Copa Americát – írja az MTI.

Kiemelt kép: Marcello Zambrana / AGIF

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!