Nemzetközi foci sport

Hihetetlen helyzetet hagyott ki a mexikói válogatott játékosa

Szerencséjére így is bejutottak a döntőbe.

Mexikó hosszabbítás után győzte le Haitit az Arany Kupa elődöntőjében Raúl Jiménez büntetőjével (1-0), így készülhet a fináléra.

A hosszabbítás utolsó másodpercei is rejtegettek még izgalmakat, a hátrányban játszó, teljesen kitámadó haiti válogatott ugyanis olyannyira kinyílt hátul, hogy a 122. percben Luis Montes egyedül találta magát szemben az üres kapuval – ahogy említettük, a mérkőzés végül egy gólt hozott…

Arany Kupa, elődöntő

Mexikó–Haiti 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)
Gólszerző: Jiménez (93.)

Kiemelt kép: Christian Petersen/Getty Images/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!