Nemzetközi foci

Fél Európa sorban áll az Eb-döntő hőséért, de a MU lehet a befutó

Pofátlanul szemtelen góllal dőlt el az U21-es Európa-bajnokság spanyol-német döntője, az első gólt szerző Fabián Ruiz lövése kijött a német kapusról, Dani Olmo pedig nagyon finom mozdulattal alápörgetett a labdának, ami épphogy beesett a gólvonal mögé.

1:01-nél látható a gól a videón:

Olmo összesen három góllal zárta a tornát, a belgák elleni csoportmeccsen és a franciák elleni elődöntőben volt még eredményes. A Barca akadémiáján nevelkedő középpályás hosszú évek óta Horvátországban, a Dinamo Zagrebben játszik, de az Eb-n felhívta magára a figyelmet.

A Sportske Novosti nevű horvát oldal azt írja, hogy a jelenleg jól megérdemelt pihenőjét töltő Olmót a Manchester United szeretné leigazolni, amely már régóta figyeli a játékost.

A MU 40 millió eurót is fizetne érte, de nem lesz könnyű dolga, mert a Chelsea, az Arsenal, a Liverpool, a Bayern München, a Borussia Dortmund, az Inter és a Milan is szívesen lecsapna Olmóra, és láttunk már olyat, hogy egy klub ráígért egy ajánlatra, amivel a maga javára fordította az üzletet.

A 21 éves játékos egyszer azt nyilatkozta, legszívesebben Angliában vagy a Bundesligában játszana, meglátjuk, mi sül ki ebből. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy a Dinamo nagyot kaszálhat az eladásán, eddig Marko Pjaca volt a rekorder, akiért 2016-ban 23 millió eurót fieetett a Juventus, Olmóért ennek majdnem a dupláját kaphatja a horvát klub.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik