Nemzetközi foci

Pogba végül tényleg a Juventusban köthet ki

Állítólag már ígéretet tett a leendő csapattársaknak és Sarrinak is.

Már az előző szezon vége felé tényként kezelte az angol és a spanyol sajtó, hogy Paul Pogba, a Manchester United világbajnok középpályása nyáron csapatot vált. Távozási szándékát nemrég maga a játékos is megerősítette.

Téma volt, hogy a Real Madridba igazol, azonban nemrég felmerült: korábbi klubja, a Juventus is érdeklődik iránta. Az AS most azt írja, a francia világbajnok döntött: a Juventusban folytatja pályafutását, ha angol klubja és olasz kérője egyezségre jut.

Pogba állítólag ott volt a visszavonuló Andrea Barzagli májusi partiján is, ahol ígéretet tett a Juve játékosának, miszerint nyáron érkezik, visszatér Torinóba. A nemrég kinevezett vezetőedzővel, Maurizio Sarrival pedig múlt héten egyeztetett telefonon, és neki is megerősítette, hogy szeretne a zebramezesek játékosa lenni. A cikk kiemeli Pogba ügynökét, Mino Raiolát is, aki jó viszonyt ápol a Juve vezetőivel, olyannyira, hogy lehet, nem csak a francia középpályást viszi oda: Matthijs de Ligt is az ő ügyfele, vele is előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub…

Kiemelt kép: Josep Lago/AFP

Olvasói sztorik