Nemzetközi foci sport

Szenzációs a Bayern München B-terve

Dembélé érkezhet, ha nem tudják megszerezni Sanét.

Izgalmas hírt dobott be a SportBild: a Bayern Ousmane Dembélé megszerzésével kacérkodik, amennyiben nem sikerül Münchenbe csábítani Leroy Sanét.

Ahogy arról a Rangadó már beszámolt, néhány napja Robert Lewandowski is megerősítette, csapattársai alig várják, hogy a klub bejelentse a Manchester City német játékosának érkezését. Lewa és a többiek szerint a 23 esztendős szélső pontosan passzolna a Bayern játékába.

Korábban azt lehetett hallani, Timo Wernert, az RB Leipzig kiválóságát kizárólag akkor szerzik meg a nyáron, ha a Sané-üzlet kútba esik. Most képbe került a korábban a Dortmundban szereplő Dembélé is, feltéve persze, ha a Barcelona egyáltalán „piacra dobja” a francia világbajnokot, vagy nem küldi Párizsba a Neymar-transzfer részeként…

Kiemelt kép: Mikel Trigueros / Urbanandsport / NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!