Nemzetközi foci sport

Lewa kikotyogta, ki lesz a Bayern nyári bombaigazolása

Sané Wernert is háttérbe szorítja?

Robert Lewandowski a nyári szünetét tölti (a napokban Kínában járt), ám ez nem akadályozza meg abban, hogy megörvendeztesse a Bayern München híveit. A lengyel csatár egy interjúban beszélt arról, hogy müncheni csapattársai alig várják, hogy a klub bejelentse Leroy Sané érkezését.

Sarri gyökeresen átalakítaná Ronaldo játékát
CR7 helyett CR9, és negyven gól?

Lewa és a többiek szerint a 23 esztendős szélső pontosan passzolna a Bayern játékába. Időközben a Sky Sport úgy tudja, a bajor egyesület számára egyértelműen a Manchester City válogatott játékosának megszerzése élvez prioritást, olyannyira, hogy Timo Wernert, az RB Leipzig kiválóságát kizárólag akkor szerzik meg a nyáron, ha a Sané-üzlet kútba esik.

Kiemelt kép: TF-Images/TF-Images via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!