Nemzetközi foci sport

Felpörögtek a brazilok, ötgólos győzelem a Copán

Kariusi magasságokba emelkedett a perui kapus.

Villámgyorsan kétgólos előnybe került a házigazda brazil válogatott a Copa América harmadik csoportmeccsén, méghozzá meglehetősen szerencsés körülmények közt.

A 12. percben flippergolyóként pattogott a szögletből belőtt labda, majd a jókora tömegjelenet közepette Casemiro talált be. A második találat szilveszteri bakiparádéba való, ugyanis Pedro Gallese, a peruiak kapusa Loris Kariust játszott. Roberto Firmino köszönte a lehetőséget, könnyedén élt vele…

Bő tíz perc múlva Everton is betalált, Brazília pedig egészen könnyedén szerezte meg a csoportgyőzelmet.

Copa América, A-csoport, 3. forduló

Peru–Brazília 0–5 (0–3)

Bolívia–Venezuela 1–3 (0–1)

A végeredmény: 1. Brazília 7 pont, 2. Venezuela 5, 3. Peru 4, 4. Bolívia 0

Az első

A második

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!