Nemzetközi foci sport

A fél világ a francia játékos félpályás szabadrúgásgóljáról beszél

Onnan? Bizony ám!

Herold Goulon, a 31 éves francia védő nem futott be világraszóló karriert, noha játszott a Le Mans-ban, Middlesbrough-ban és a Blackburnben is. Most Malajziában profiskodik, és szombaton egészen elképesztő gólt szerzett a Pahang–Perak FA-kupameccsen (3–1).

Goulon bőven a saját térfeléről végzett el szabadrúgást a 93. percben, gondolt egy merészet, és kapura küldte. Innentől mutatjuk…

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!