Nemzetközi foci sport

Őrült játékoscsere előtt a Real Madrid?

A spanyoloknak szükségük van Eriksenre, a Tottenham Asensiót kéri érte.

A legkevésbé sem számít újdonságnak, hogy a Real Madrid a dán Christian Eriksennel erősítené meg a középpályáját. A Tottenham 27 éves futballistája maga is kijelentette, szívesen kipróbálná magát a spanyol fővárosban.

Sarri gyökeresen átalakítaná Ronaldo játékát
CR7 helyett CR9, és negyven gól?

A Real a hírek szerint a „Dani Ceballos plusz ötvenmillió eurós” csomaggal próbálkozott, ám a londoniak magasabbra tették a lécet, és Marco Asensiót kérik cserébe.

A The Sun című lap értesülései szerint Asensio nem zárkózik el a váltás elől, Ceballosra pedig a Milan vetett szemet: ebben a cikkben megmutattuk, mely madridi csapattársaival együtt.

A kiemelt képen Eriksen és Hazard. Fotó: Chris Brunskill Ltd/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!