Nemzetközi foci sport

Az autóból posztolt, nagy árat fizethet Gigi Buffon

Ártatlannak tűnő fotó.

Ártatlan bölcseletnek indult, hozzá illő képpel, ám nagy fordulatot vett Gianluigi Buffon posztja. Az olasz kapuslegenda a közösségi oldalain utalt az új kalandra, a klubváltásra, a fotón vezetés közben látható.

„Az utazásnak egyetlen szabálya van, ne úgy térj vissza, mint ahogyan elmentél. Úgy jöjj vissza, hogy más vagy” – olvasható. A gond nem is a szöveggel van.

Hanem azzal, hogy Buffon biztonsági öv nélkül vezet, és a képen jól látható, hogy 155 km/órás sebességgel hajt…

Szabad ilyet, Gigi?

Kiemelt kép: PAUL THOMPSON / PRO SPORTS IMAGES LTD / DPPI

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!