Nemzetközi foci sport

Nagyon menő igazolásra készül Gigi Buffon

Olasz sajtóhírek szerint visszatérne nevelőegyesületéhez, a Parmához.

Gianluigi Buffon, az olaszok kapuslegendája a legkevésbé sem számít vándormadárnak. Hosszú-hosszú karrierje során mindössze három klubot szolgált: a Parmát, a Juventust és a Paris Saint-Germaint.

Ez utóbbitól nemrég vett búcsút, és bár felbukkant a vad pletyka, hogy Barcelonába igazol, az olasz sajtó szerint nagyobb esély van a hazatérésére. A tekintélyes La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a 41 esztendős klasszis csaknem két évtized után visszaigazolhat nevelőegyesületéhez, a Parmához.

Buffon 2001-ben igazolt a Juventusba, ahol fantasztikus pályát futott be. Ami a Parmát illeti, a 10-11-17-es mutató a Serie A 14. helyét jelentette, vagyis a csapat a következő idényt is a legjobbak közt kezdi. A Gazzetta információi szerint a klub vezetői többekkel is felvették a kapcsolatot Gigi Buffon köreiből.

Kiemelt kép: Fotó: AFP/CHRISTOPHE ARCHAMBAULT

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!