Nemzetközi foci sport

Sztárcsapat lesz a Barca ellenfele a Gamper-kupán

Az első alkalom, hogy az Arsenalt hívták meg.

Hivatalossá vált, hogy Barcelona–Arsenal összecsapást rendeznek az augusztus 4-i Joan Gamper-kupán. Mint ismert, a katalán klub minden évben más riválist hív meg a felkészülési meccsre; tavaly az argentin Boca Juniors érkezett, korábban játszott a brazil Chapecoense, a Roma, a Santos, a Napoli, a Milan és a Bayern München is. A londoni együttes korábban még sohasem kapott meghívót.

A felkészülési időszakban a Barca két-két találkozót vív Japánban és az Egyesült Államokban.

Kiemelt kép: Jeroen Meuwsen/Soccrates/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!