Nemzetközi foci

Neymar házat keres Barcelonában

Messi is akarja, a vezérkar is: a PSG sem marasztalja?

Noha a Real Madrid a hírek szerint még tesz egy erőtlen kísérletet a megszerzésére, jelen állás szerint Neymar lényegesen közelebb van ahhoz, hogy visszatérjen Barcelonába.

Mint ismert, a brazil zseni pocsék idényen van túl, balhék és sérülések nehezítették az életét, miközben francia és spanyol sajtóhírek szerint igencsak elmérgesedett a viszonya a Paris Saint-Germain elöljáróival. Nasszer el-Kelaifi elnök a France Footballnak adott interjúban nyomatékosította, a jövőben sokkal többet vár a futballistáitól, elege van a sztárallűrökből, és akinek ez nem tetszik, mehet, amerre lát…

Katalán lapinformációk szerint Neymar, aki magára vette a „fenyegetést”, már tájékoztatta az érintetteket, hogy távozni szeretne, úgy tudni, belátta, hiba volt elhagynia a Barcát.

A Copa Américát kihagyó cselgép kapcsán a Sport egyértelműen fogalmaz: a barcelonai vezetés eldöntötte, hogy visszahozza, Lionel Messi is azt kérte, szerezzék meg. Azt már a Gol című tv-műsor tálalta, hogy Neymar házat keres Barcelonában: állítólag ugyanabba az ingatlanba akar költözni, ahol korábban (2013 és 2017 közt szerepelt a spanyol csapatban) élt. A 27 esztendős játékos a hírek szerint arra is hajlandó, hogy lejjebb adjon a fizetési igényéből.

Kiemelt kép: EVARISTO SA / AFP

A Sport szerdai címlapja szerint Neymart akarja a Barca

Olvasói sztorik