Nemzetközi foci

Real Madrid: újabb terv Neymar megszerzésére

Casemirót és pénzt adnának a brazil zseniért.

Hiába igazolt idén nyáron már 300 millió euróért játékosokat, a Real Madrid továbbra sem tett le Neymar megszerzéséről. A korábbi sajtóhírek szerint a PSG megfelelő ajánlat esetén megválna a brazil zsenitől, a királyi gárdánál pedig ki is találták, hogyan költöztessék Párizsból Madridba.

A Juventus 140 millió eurót adna Pogbáért
Visszatér Torinóba, vagy a Real Madridot választja az MU klasszisa?

A Marca beszámolója szerint a Real Casemirót és pénzt adna Neymarért a Paris Saint-Germainnek, amelynek annyiból megérné az üzlet, hogy Thiago Motta tavalyi visszavonulása óta nincs igazi védekező középpályása, Casemiro pedig remekül dolgozik a védelem előtt. A 27 éves brazil válogatott szűrő szerződése 2021-ig érvényes a Realnál, piaci értékét 60 millió euróra becsülik, tehát a blancóknak még így is legalább 100 millió eurót kellene kifizetnie a játékos mellett.

A madridiak dolgát nehezítheti, hogy több spanyol lap (Sport, Mundo Deportivo) is úgy értesült, Neymart sokkal inkább érdekli a Barcelonába való visszatérés lehetősége, és a katalán klub is igényt tartana a brazil szolgálataira. Már olyan információk is napvilágot láttak, miszerint régi barcelonai házába szeretne visszaköltözni…

Kiemelt kép: FRANCK FIFE/AFP

Olvasói sztorik