Nemzetközi foci

Rossi Bolthoz és Ronaldóhoz hasonlította az egyik walesit

Kedd este a 2016-os Európa-bajnokság elődöntősével, Walesszel játszik Eb-selejtezőt a magyar válogatott. Nekünk három meccs után hat pontunk van, Wales Szlovákiát legyőzte, de a horvátok otthonában 2-1-es vereséget szenvedett, vagyis három pontot gyűjtöttek eddig.

Azt mindenki tudja, hogy az ellenfél legnagyobb sztárja a Real Madrid sérülékeny támadója, Gareth Bale, de érdemes lesz odafigyelni Daniel Jamesre is, akit a meccset eltiltás miatt a lelátóról követő Marco Rossi is kiemelt.

James sebessége Usain Boltra emlékeztet, hihetetlen, hogy valaki ennyire gyors lehet. Nem is emlékszem, hogy láttam-e hasonlót az utóbbi években. Játékosként pályára léphettem a brazil Ronaldo ellen, aki nálam Diego Maradona után minden idők második legjobbja, ő rendelkezett hasonló sebességgel. A képességek terén még van különbség, de érthető, hogy a Manchester United miért igazolja le Jamest

– mondta Rossi a 21 éves szélsőről, aki a horvátok ellen játszott harmadszor a walesi csapatban.

A nemrég véget ért szezonban a másodosztály 10. helyén végző Swansea-ban James 33 meccsen négy gólt és kilenc gólpasszt ért el. A BBC azt írja, James átigazolása a héten valósulhat meg.

Olvasói sztorik