Nemzetközi foci

Real Madrid: itt a bizonyíték, Pérez találkozott a PSG vezérével

Együtt nézték meg a Roland Garros döntőjét.

Rafael Nadal saját rekordját tovább javítva 12-edszer nyerte meg a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyét, mivel a vasárnapi döntőben 6:3, 5:7, 6:1, 6:1-re legyőzte az osztrák Dominic Thiemet. A 33 éves Nadal immár 18-szoros Grand Slam-bajnoknak mondhatja magát, és csak kettővel marad el a rekorder Roger Federertől.

A hírnek a futball szempontjából is van érdekessége, hiszen lefotózták a lelátón Florentino Pérezt, a Real Madrid elnökét – éppen a francia PSG elnök-vezérigazgatója, Nasszer al-Kelaifi mellett…

Ettől persze sokak fantáziája megindult, hiszen hosszú ideje tartja magát a hír, hogy a francia szupersztár Kylian Mbappé következő klubja a Real Madrid lehet. A penamadridista.hu és spanyol hírek szerint Mbappé elégedetlen a helyzetével, ezért a Realba igazolna, ennek érdekében pedig már el is kezdett nyomást gyakorolni a PSG-re.

„Cristiano, ölelj meg, kérlek!” – CR megállította a csapatbuszt egy súlyos beteg kisfiú miatt
A 11 éves Eduardo Moreira gyógyíthatatlan leukémiában szenved.

Pérez addig biztosan nem lép az ügyben, amíg a PSG nem mutatt nyitottságot a transzfer kapcsán, de ha igen, akkor egy vélhetően világrekordnak számító, 230 milliós összeg fejében meg fogja próbálni leigazolni a francia világbajnokot.

Lehet, hogy már erről egyeztettek a teniszpályán…

Don Florentino élőben követte Nadal mai győztes meccsét, és ha már ott volt, véletlenül pont a PSG vezére melletti széket foglalta el.Győzze meg, elnök úr! 😀

Közzétette: penamadridista.hu – 2019. június 9., vasárnap

Kiemelt kép: AFP / ANDREAS GEBERT / DPA

Olvasói sztorik