Nemzetközi foci sport

„Cristiano, ölelj meg, kérlek!” – CR megállította a csapatbuszt egy súlyos beteg kisfiú miatt

A 11 éves Eduardo Moreira gyógyíthatatlan leukémiában szenved.

Cristiano Ronaldo sokadszor tett tanúbizonyságot emberi nagyságáról, amikor egy kisfiú kedvéért megállította a portugál válogatott csapatbuszát, hogy valóra válthassa súlyos beteg rajongójának kívánságát – írja az M4 Sport honlapja.

A vasárnap esti Nemzetek Ligája-döntőben érdekelt válogatott szombaton edzésről tartott a szálloda felé, amikor a Juventus támadója megpillantotta a 11 éves Eduardo Moreirát, aki sajnálatos módon gyógyíthatatlan leukémiában szenved.

A fiú egy feliratot tartott a kezében: „Cristiano, ölelj meg, kérlek!”

Ronaldo megállította a csapatbuszt és közreműködésével felengedték a járműre a fiút, aki az ölelés mellé egy közös fotót is kapott az ötszörös aranylabdás szupersztártól.

A 20.45-kor kezdődő Portugália–Hollandia Nemzetek Ligája-döntőt az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!