Nemzetközi foci sport

Katasztrófa, ahogy kinéz Neymar sérült bokája

A brazil klasszis rosszul lépett a Katar elleni felkészülési mérkőzésén, ebből lett a baj.

Megírtuk: a brazil válogatott legnagyobb sztárja, Neymar nem lesz ott a jövő pénteken kezdődő Copa Américán, mert a Paris Saint-Germain támadója a selecao szerda éjszakai, Katar elleni felkészülési mérkőzésén bokasérülést szenvedett, miután Asszim Omer Madibo szabályos szerelését követően rosszul lépett.

Sokk a braziloknak: Neymar kidőlt, kihagyja a Copa Américát
A bokájára kapott egy rúgást a Katar elleni edzőmeccsen.

Neymar könnyek között hagyta el a pályát a 2-0-ra megnyert összecsapáson, majd mankóval távozott a stadionból. A brazil szövetség aztán röviddel a mérkőzés után közölte, hogy a játékos jobb bokájában sérültek a szalagok, és ezért a teljes kontinenstornát kihagyja.

Azóta kikerült a Twitterre egy fotó a klasszis bokájáról: borzalmasan néz ki…

Kiemelt kép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!