Nemzetközi foci sport

Mbappé állítólag jelezte, otthagyná a PSG-t

Spanyol sajtóhírek szerint átigazolási kérelmet nyújtott be a francia világsztár.

Az elmúlt napok, hetek eseményei garantálják, hogy izgalmas nyár elé nézünk. Könnyen lehet, hogy a legnagyobb idei transzferbomba Párizsban robban fel, ugyanis a világfutball híreire (pletykáira) igencsak nyitott El Chiringuito tv-műsor információi szerint Kylian Mbappé jelezte a klubvezetés felé, hogy otthagyná az együttest.

A spanyolok úgy értesültek, a világbajnok támadó átigazolási kérelmet nyújtott be a PSG elöljáróinak, vagyis a szándékai egyértelműek.

Azt már a L’Équipe című francia sportlap teszi hozzá, hogy a Real Madrid Luka Jovics, Eden Hazard és Ferland Mendy megszerzése mellett sem tett le Mbappé, valamint Paul Pogba igazolásáról.

Annyi bizonyos, ha létrejön a transzfer, akkor döbbenetesen sok pénz cserél gazdát: Kylian Mbappé ára kétszázmillió font (!) körül mozoghat.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!