Nemzetközi foci sport

Szoboszlairól nem tett le a Juve, a Genoát is bevonná az üzletbe

Állítja a neves olasz lap.

Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint két klub együttesen viheti Olaszországba a Red Bull Salzburgba berobbanó magyar játékost, Szoboszlai Dominiket. A válogatott középpályás továbbra is kiszemelt a bajnok Juventusnál, azonban a Genoa is részese lehet a transzfernek.

A lap a 2000-es korosztály egyik legerősebb játékosaként említi Szoboszlait, akinek leigazolásával kapcsolatban már a jövő héten találkozót szerveznek az olasz felek: a 25 millió eurós kivásárlási árat valószínűleg nem fizetné meg teljes egészében a torinói klub, így került a képbe a Genoa, ahova kölcsönbe érkezne, illetve további tízmillió eurót is fizetnének érte.

Kiemelt kép: FC Liefering Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!