Nemzetközi foci sport

Kifizeti a középpályás kivásárlási árát a Real Madrid

A hírek szerint megér nekik 18 millió eurót a Sevila játékosa, Pablo Sarabia.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez komolyan fontolóra vette, hogy megszerzi a Sevilla labdarúgóját, Pablo Sarabiát – írja az M4 Sport honlapja.

A Don Balon értesülései szerint a királyi klubot meggyőzte a 27 éves támadó középpályás szezonbeli produkciója – minden sorozatot figyelembe véve 16 gólt és 14 asszisztot jegyzett –, ezért kész kifizetni 18 millió eurós kivásárlási árát.

A Madrid azért járna jól az üzlettel, mert bőven a piaci ára alatt – a Transfermarkt 40 millió euróra taksálja – szerezhetné meg a spanyol játékost, akinek a szerződése 2020 nyarán jár le a klubbal.

Szörnyű részletek derültek ki José Antonio Reyes halálos balesetéről
Felesége mellett három gyermeke gyászolja a korábbi labdarúgót.

Az Estadio Deportivo úgy tudja, nem a Real Madrid az egyetlen klub, amely érdeklődik a spanyol játékos iránt, a Chelsea és a Paris Saint-Germain is szívesen látná soraiban.

Kiemelt kép: AFP/JOHN THYS

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!