Nemzetközi foci sport

Tucatnyian mondták be az új Dortmund-igazolás nevét

Schuuuulz a Hoffenheimtől érkezik.

Nico Schulz – vagy ahogy a Dortmund Twitter-oldalán közzétett videó jelzi: Schuuuulz – 2024 nyaráig kötelezte el magát a Borussiához.

A 26 éves, bal oldalon bevethető futballista a legutóbbi két idényt a Hoffenheim színeiben töltötte, korábban a Mönchengladbach és a Hertha játékosa volt, tavaly a német válogatottban is bemutatkozott.

Schulzért a hírek szerint harmincmillió eurót fizet a Dortmund.

Kiemelt kép: bvb.de

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!