Nemzetközi foci

Egyre mérgesebb a viszony Bale és Zidane között

Aligha van maradása a walesi sztárnak a Real Madridban.

Egyértelmű, hogy nem túl rózsás a helyzet a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane és a távozófélben lévő Gareth Bale között. A sajtó szinte biztosra veszi, hogy a villámgyors szélső elhagyja a nyáron a királyi gárdát, alátámasztja ezt az is, hogy a francia szakember a blancók utolsó idei bajnokiján sem adott lehetőséget a 29 éves játékosnak.

Minden szempontból a Fradi hátát nézi az NB I-es mezőny
Hogyan eshetett ki a téli szünetben még a dobogóra ácsingózó MTK? Miért maradt le a nemzetközi kupaindulásról az Újpest? Mi a Debrecen titka?

A Betis elleni vereség után a trénert a walesi játékosról kérdezték, amire azt felelte, ha lett volna negyedik cserelehetősége, akkor sem hozta volna be. Természetesen Bale ütős reakciója sem maradt el, amikor a távozásáról faggatták.

Három év van még a szerződésemből. Ha azt akarják, hogy távozzak, akkor ki kell fizetniük szezononként 17 millió eurót. Más esetben maradok. Nem számít, ha nem játszom, akkor csak golfozgatok.

– mondta Bale.

A korábbi Real-elnök, Ramón Calderón is elmondta, hogy Zidane egyáltalán nem kedveli Bale-t, akit már a tavalyi távozása előtt is el akart adni. Az egykori vezető szerint a játékosnak nincs maradása Madridban, főleg az edzővel és a szurkolókkal való kapcsolata miatt.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik