Nemzetközi foci sport

Elgurult a gyógyszere: a City szertárosa őrült ünneplést rendezett

Nem fogta vissza magát.

Mint ismert, a Manchester City szombaton este 6-0-ra nyerte meg az FA-kupa döntőjét a Watford ellen, így összejött a hazai triplázás Pep Guardiola együttesének. A győztes csapatnál természetesen hatalmas volt az öröm, de a legnagyobb ünneplést nem a játékosok, hanem a mezekért felelős szertáros rendezte, aki egy szál bugyiban őrjöngött az öltözőben. Íme!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@mancity’s kitman @branston93 goes nuts after FA Cup win 😂 @bernardocarvalhosilva

433 (@433) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2019, időpont: 1:18 (PDT időzóna szerint)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!