Nemzetközi foci

Kedvencből egyből kegyvesztett lett a távozó Griezmann a drukkereknél

Tavaly még megúszta az Atlético Madrid, Antoine Griezmann akkor egy videoüzenetben fogadott hűséget a csapatnak, idén azonban biztosan távozik a klubtól, amit ő maga jelentett be.

Hogy hova? Szinte biztos, hogy a Barcelonához, állítólag már el is árulta a csapattársaknak az öltözőben, hogy a következő szezonban Lionel Messiékkel játszik együtt.

A francia válogatottal a tavalyi vébén világbajnoki címet szerző Griezmann 256 meccset játszott az Atléticóban, ezeken 133 gólt ért el és volt 50 gólpassza is.

Részese volt egy Európa Liga-sikernek, valamint egy-egy európai és spanyol Szuperkupa-győzelemnek, és az elmúlt öt idényben mindig ő volt a csapat házi gólkirálya. A szerződése 2023-ig kötötte a klubhoz, a 120 millió eurós kivásárlási ár azonban egy Barca-szintű csapatnak nem számít nagy tételnek.

Diego Simeonénak nem lesz könnyű dolga, hiszen Griezmann mellett két másik alapember is távozik a nyáron: Lucas Hernández a Bayernhez, Diego Godín pedig az Interhez. Az Atlético legkeményebb szurkolói csoportja, a Frente Atlético a Twitteren reagált Griezmann búcsújára, és elég egyértelmű üzenetet küldtek, azt írták, nem szeretnék többet a csapat mezében látni a francia csatárt.

Ha Griezmann végül tényleg a Barcában köt ki, akkor az egymás elleni meccseken nem számíthat kellemes fogadtatásra az Atlético-drukkerektől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik