Nemzetközi foci sport

Griezmann nyártól a Barcelona játékosa lehet – sajtóhír

Újra felröppent a hír, hogy egyezségre jutottak a felek a francia csatár átigazolásának ügyében.

Ismét erősödő téma a spanyol sajtóban Antoine Griezmann átigazolása. Az Atlético Madrid sztárjáról most a Jugones közölte: információja szerint a francia csatár menedzsmentje egyezségre jutott az FC Barcelonával, és oda igazol.

A klasszis támadót már tavaly nyáron is a katalánoknál emlegették, de végül az Atlético ajánlata mellett tette le voksát – a világbajnoki címmel zárult vébé után jelentette be, hogy marad a fővárosiaknál, akiket 2014 óta erősít.

A lap most azt írja, a játékos igent fog mondani a Barcának, és nyáron végre összejöhet a nagy üzlet. Már csak azért is sürgős lehet a bajnoki cím felé robogó klubnak a mihamarabbi egyezség, mert csupán most nyárig él Griezmann 120 millió eurós kivásárlási ára – a következő szezontól már 200 millióért viheti, aki továbbra is érdeklődik iránta.

Kiemelt kép: Javier Soriano/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!