Nemzetközi foci sport

Marad a vb végéig a katari szövetségi kapitány

A következő, 2022-es világbajnokság végéig Félix Sánchez irányítja a házigazda katari válogatottat.

A helyi szövetség hétfői közleménye emlékeztet rá, hogy a 43 éves spanyol szakember januárban Ázsia Kupa-győzelemre vezette az együttest, amely első nemzetközi trófeáját szerezte meg.

Sánchezt azután nevezték ki 2017 júliusában az arab ország csapatának élére, hogy a korábbi kapitány Jorge Fossatival nem sikerült kivívni a tavalyi, oroszországi világbajnokságon való részvétel jogát.

Ronaldót megkérdezték, nem akar-e a Barcából visszavonulni
Csattanós választ adott a Juventus klasszisa.

A spanyol edző korábban az ország labdarúgó-akadémiáján dolgozott, 2014-ben pedig az U19-es válogatottal nyerte meg a kontinensviadalt. Az akkori keretből többen is tagjai a jelenlegi felnőtt nemzeti csapatnak.

Az ázsiai ország meghívottként részt vesz a dél-amerikai együttesek júniusi seregszemléjén, a brazíliai Copa Américán.

Kiemelt kép: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!