Nemzetközi foci sport

Messinek be kellett szállnia a Barca győzelméért és bajnoki címéért

Villant a mágus, a legutóbbi tíz kiírás közül hetet megnyertek a katalánok.

Jövő szerdán a Liverpoolt fogadja a Barcelona a Bajnokok Ligája elődöntőjében, így nem csoda, hogy Ernesto Valverde edző kihagyta a szombat esti kezdőcsapatból a legnagyobb sztárját, Lionel Messit.

Az első félidőben aztán legfeljebb mezőnyfölényt tudott kialakítani a Barca a Levante ellen, így jönnie kellett az argentinnak. Messi a 62. percben be is rámolta a győztes gólt (1–0), mellyel a katalánok bebiztosították a bajnoki címüket.

Szinte hihetetlen, de az FCB nyolc kiírást megnyert a legutóbbi tizenegyből.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!