Nemzetközi foci sport

Szívroham vitte el Emiliano Sala édesapját

Három hónappal élte túl a fiát.

Mindössze három hónappal Emiliano Sala tragikus repülőgép-balesete után péntekre virradóra elhunyt a korábbi futballista édesapja. Sajtóhírek szerint az 58 esztendős Horacio Salával szívroham végzett.

Úgy tudni, a férfit argentínai otthonában, Progreso városában érte a halál, a kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Emiliano Sala szörnyű szerencsétlensége idén januárban rázta meg a világot: fedélzetén a Cardiff City játékosával a La Manche-csatorna felett tűnt el a repülőgép. A 28 éves argentin labdarúgó a francia Nantes-ból igazolt az angol élvonalban szereplő klubba.

Az édesapa azóta sem tudott megbirkózni a gyásszal, a helyi tv-nek nyilatkozva nemrég azt mondta, egy felfoghatatlan, szörnyű álomban él…

A kiemelt képen Emiliano Sala. Fotó: Elyxandro Cegarra/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!