Nemzetközi foci sport

Piacra dobja Diego Costát az Atlético Madrid?

A hírek szerint Simeone hiába ragaszkodna hozzá.

A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint az Atlético Madrid vezérkara eldöntötte, a nyáron megpróbálja eladni Diego Costát. A lap úgy tudja, noha Diego Simeone edző ragaszkodna hozzá, már ő sem tudja „megmenteni” a spanyol támadót.

Mint ismert, Costa néhány hete kapott nyolcmeccses eltiltást, amiért kocsisokat megszégyenítő cifra káromkodást zúdított Jesús Gil Manzano játékvezetőre a Barcelona–Atlético összecsapáson.

Alighanem ennél is kellemetlenebb, hogy Diego Costa mindössze 31 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, amióta 2017-ben visszatért Madridba, a két idény alatt összehozott öt LaLiga-gól pedig szinte értékelhetetlen ezen a szinten.

A harmincéves futballista karrierje erősen hanyatlik, a fizetése ugyanakkor meglehetősen magas (állítólag évi tízmillió euró), így az MD szerint az Atletinek nem lesz könnyű elpasszolnia.

Kiemelt kép: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!