Nemzetközi foci

Zidane egy kérdéssel alázta a Barcát

Karnyújtásnyira van attól a Barcelona, hogy ebben a szezonban is megnyerje a spanyol labdarúgó-bajnokságot: Lionel Messiék 2-0-ra nyertek a 34. fordulóban az Alavés vendégeként, így 12 ponttal vezetnek az Atlético Madrid előtt. Ha Diego Simeone csapata kikap szerdán a Valenciától, a Barca máris 26. bajnoki aranyát ünnepelheti.

Újabb sikerével lépett egyet a bajnoki cím felé a Barcelona
Idegenben győzték le a a Deportivo Alavést.

A Real Madrid majd csak csütörtökön játszik a fordulóban, a Getafe otthonában játszik a csapat, Zinédine Zidane pedig egy nappal a találkozó előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, amelyen finoman beszólt a riválisnak.

A spanyol bajnokság nagyon fontos, jövőre ez lesz az első számú célpontunk. 33 bajnoki címünk van. A Barcelonának mennyi is? Tény, hogy az elmúlt években nagyon jók, ezt el kell ismerni, de a mi klubunk több trófeát nyert a történelem során

– mondta a goal.com cikke szerint Zidane.

A Real Madrid szezonja eléggé félrecsúszott: két edzőváltáson is átestek (Julen Lopeteguivel kezdtek, majd szezon közben jött Santiago Solari, őt váltotta a visszatérő Zidane), elég korán kiestek a kupából és a BL-ből is, és a bajnokságban is csak a harmadikak jelenleg. Épp ezért a nyáron elég nagy mozgolódás várható a csapatnál.

Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

Olvasói sztorik