Nemzetközi foci sport

Felesége bejelentette, Icardi marad Olaszországban

Azt nem árulta el, hogy melyik csapatban.

Az elmúlt hónapok szappanoperája és azután, hogy Mauro Icardit az Inter megfosztotta csapatkapitányi karszalagtól, erősen bizonytalanná vált az argentin támadó jövője a milánói klubnál. A 26 éves gólzsák szerződése 2021-ig érvényes, a hosszabbítási tárgyalások pedig elakadtak, ezért egyre több pletyka látott napvilágot Icardi távozásáról.

Mbappé bemutatta, milyen, ha háromszáz lóerőn pörög
Lemérték, mennyivel futott a PSG első gólját megelőzően.

Icardi felesége és ügynöke, Wanda Nara egy élő televíziós műsorban elárulta, férjével biztosan Olaszországban maradnak.

Biztos, hogy Olaszországban maradunk a következő évben.

– szögezte le Icardi felesége, aki azt nem mondta el, hogy vajon melyik klubban lesz a csatár, de a legutóbbi híresztelések szerint a Juventus vinné a klasszist.

Kiemelt kép: GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!