Nemzetközi foci sport

Icardi nem hosszabbít az Interrel, BL-esélyeshez igazolna

A Juventus is szemet vetett a nemrég a Real Madriddal is szóba hozott klasszisra.

Mauro Icardi milánói karrierje az utolsó hónapjaiban jár, állítja a spanyol AS. A lap azt írja, az argentin támadó döntött: nem hosszabbít az Internazionaléval, ugyanis olyan csapatban szeretné folytatni karrierjét, mely a Bajnokok Ligája-elsőségért száll harcba.

Az AS úgy tudja, Icardival pedig hosszabbítana jelenlegi klubja, melyhez 2021-ig köti szerződése, azonban ezt a játékos visszautasította. Így már a nyáron eladhatják, s kérőkből is akadhat bőven.

Bár legutóbb a Real Madriddal hozták szóba, úgy tűnik, a spanyoloknál nem számít első számú célpontnak, azonban a Juventus, a Napoli és a Manchester United élénken érdeklődik iránta. Egy apró nehézség még van az üzletben: ugyan a játékos menne, klubja 220 millió euróban határozta meg kivásárlási árát, melyet aligha fizetne ki érte a fenti trióból bárki is. Azonban a legfrissebb beszámolóból kiderül: az Inter állítólag már egy 60 milliós ajánlatra is igent mondana…

Kiemelt kép: Miguel Medina/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!